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DINE engl.The Treasure Chamber of Austrian Cuisine – Reinterpreted. We serve regional delicacies from local farms, producers, hunting grounds, and fishing waters – fresh, healthy, and sustainable. Every bite is a tribute to Austrian food culture, blending tradition with innovation. Our Tapas Schmankerl takes inspiration from Spanish tapas, where sharing and enjoying food together is key. Our Austrian Gourmet Tapas Schmankerl offers more than a small bite – closer to a half portion. Mix, match, and taste as you like, or simply satisfy a small appetite. Prefer a full main course? We've got you covered. Sharing is Caring! Discover. Eat. Enjoy.


Starter
Regional-seasonal Gourmet Tapas Schmankerl delights for sharing and enjoying.


Gugumuck’s vineyard snails (3 pieces) | Café de Paris | Öfferl organic baguette

A,C,G,M,D,P

€ 13


Alpine Osetra Caviar Selection | Blini | Crème Fraîche | Farm Egg | Chives

A,C,G,F

10g Tin

€ 49


Weinberg Perlage 1 Glas Champagner 0,1

€ 59



Ceviche of Falkenstein Mountain Char | Butternut Squash | Orange | Pumpkin & Sunflower Seeds

D,G,0

€ 21


Beef Tartare of Pasture-Raised Beef | Egg Yolk | Tarragon Mustard | Homemade Brioche

A,C,F,G,D,M,O

Tapas Schmankerl

€ 24


Standard

€ 44



Mushroom Bowl | King Oyster Mushrooms | Chanterelles | Buckwheat | Preserved Lemon

A,G,F,O

€ 19
Vegetarisch


Pumpkin Soup ‘Asia Style’ | Cream Cheese | Pumpkin Seed Oil

F,G

€ 10
Vegetarisch


Beef broth | Chef's daily recommendation | Julienne vegetables

L

€ 8


Vineyard Green Leaf Salad | Grape | Wild Herbs | Caramelized Walnut

H,M,O

Tapas Schmankerl

€ 9


Standard

€ 14

vegetarian



Main
Gourmet Tapas Schmankerl treats for small and larger appetites, also available in the classic standard size.


Simmental Beef Tenderloin | Sauce Demi-Glace | Allium Varieties | Parsley

A,C,G,F,M,L,O

Tapas Schmankerl

€ 29


Standard

€ 47



Oberwasser Salmon Trout | Vin Blanc | Kohlrabi | Hazelnut | Suave Chili

N,A,C,D,G,D,O

Tapas Schmankerl

€ 25


Standard

€ 43



Knusperbratl vom Strohschwein | Bierjus | Speck- Krautsalat | Serviettenknödel

A,C,G,O

Tapas Schmankerl

€ 15


Standard

€ 28



Pumpkin Raviolo | Homemade Pasta | Hokkaido Pumpkin | Cream Cheese | Miso | Almond | Sea Buckthorn

A,C,G,F,O

Tapas Schmankerl

€ 14


Standard

€ 26



Wild Fawn Duo | Roasted Pink & Braised | Celery Variation | Coffee Crumble | Morello Cherry

A,G,F,L,M,O

Tapas Schmankerl

€ 26


Standard

€ 44



Roasted Veal Liver | Potato Purée | Bacon | Onion | Apple

G,F,O,L,M

Tapas Schmankerl

€ 17


Standard

€ 32



Junior Tapas Delights | Homemade Pasta | Tomato Sugo

A,C,O

€ 9
vegetarian



Dessert
Seasonal Dessert


Grandma’s Nut Cake | Lemon | Vanilla Mousse

A,C,G,H

€ 12


Très Chocolat Callebaut | Plum Sorbet | Cashew

A,C,G,H

€ 14


Jumi Cheese Selection | Homemade Chutney | Mustard Seed Caviar | Fruit Mustard | Öfferl Bread

G,H,M,O

€ 19



Cover Charge
Cuvert


Öfferl Sourdough Bread Madame Crousto | Noan Olive Oil | Greetings from the Kitchen
€ 5

DINE Winzer Menu

das WEINBERG SALON - Unsere monatliche Weinreise, jedes Gericht erzählt die Geschichte eines Weinbergs, von den heimischen Rieden bis zu den großen Terroirs dieser Welt mit Weinbegleitung des Winzers.



Weingut Taubenschuss Winzer Menü

5 Gänge €93 p.P. | ab 10. Oktober 2025




Amuse Bouche



Kalbs Tatar | fermentierter Knoblauch I Belper Knolle I Eidotter I Hausgemachtes Brioche

A,C,G



Urkarotte | Germ I Wildreis I Frisée

G,F,O



Gebratener Zander | Beurre Blanc I Spitzkraut I Granny Smith

A,D,G,L,M,O,R



Dry Aged Rosa Beiried | Sauce Demiglace I Zwiebelgewächse

A,C,G,L,M,O



Die Birne | weiße Callebaut Schokolade I Hibiskus

A,G,O




Weinbegleitung Weingut Taubenschuss

€52 p.P. Wine Pairing. Das Weingut Taubenschuss ist ein Monolith in der Weinviertler Weinlandschaft und wird heute erfolgreich in 5. Generation von Markus und Thomas Taubenschuss betrieben. Oberstes Credo ist naturnaher, ganzheitlicher Weinbau, wobei man auf chemisch-synthetische Pflanzenschutzmittel und Handelsdünger bewusst verzichtet. Stattdessen setzt man auf eigene Kompostproduktion zur organischen Düngung und nachhaltige Weingartenbeweidung mit speziell gezüchteten Schafen. Die Ernte findet, aus Respekt vor Natur und Pflanze, traditionell ausschließlich per Hand statt.




Cuvée Tradition Extra Brut Sekt Austria Reserve

12% vol.



Grüner Veltliner Ried Bürsting Weinviertel DAC

2024, 12,5% vol.



Gelber Muskateller Kalk&Kindel

2024, 12,5% vol.



Sauvignon Blanc Reserve -S- Ried Höbertsgrub

2021, 13,5% vol.



Grüner Veltliner MX Alte Reben Große Reserve

2020, 13,5% vol



Weißburgunder Selection

2021, 13,5% vol.


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